Ferrari F430 Scuderia & Schumacher

Clienţii VIP Ferrari au avut ocazia să participe la un curs de pilotaj în compania multiplului campion F1 Michael Schumacher, pe maşini Ferrari F430 Scuderia.

Dacă eşti pe lista clienţilor VIP Ferrari, înseamnă că taxa de 10.000 euro pentru un curs de pilotaj împreună cu Schumacher este o sumă infimă. Mai ales că acest curs s-a ţinut pe circuitul de la Fiorano, pe modele Ferrari F430 Scuderia. Interesant, Schumi a condus taxi, aleargă pe două roţi, iar acum este şofer de lux pentru milionari...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.