Fioravanti Hidra Concept

Pentru a celebra cei 20 de ani de existenţă a casei italiene de design, Fioravanti va prezenta concept-ul Hidra la Salonul Auto de la Geneva.

Fioravanti Hidra Concept Fioravanti Hidra Concept
Anul acesta, Fioravanti se întoarce la Salonul Auto de la Geneva cu noul concept Hidra, un coupe în cinci uşi care face parte din categoria autovehiculelor propulsate cu energie alternativă. Conceptul Hidra este descris ca fiind un autovehicul multifuncţional sportiv sau MPC (Multi Purposes Coupe), care poate transporta pâna la patru persoane.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.