Ford Focus facelift

La Ford bate un puternic vânt tineresc. Viitorul Focus promite să rupă gura târgului, aşa cum o face acum noul Mondeo.

Ford Focus facelift Ford Focus facelift
În exclusivitate pentru presa auto mondială, Autoexpress dă publicităţii primele schiţe ale viitoarei generaţii Ford Focus, desenată de Martin Smith, designerul din spatele ultimelor creaţii "kinetic design" S-Max şi Mondeo.

De fapt, este vorba despre faceliftul modelului de clasă compactă al lui Ford, care ar trebui să apară, după Autoexpress, chiar la Salonul Auto de la Frankfurt din această toamnă, urmând ca vânzările să demareze la sfârşitul anului. Dacă, de obicei, un facelift înseamnă modificări nu foarte mari, în acest caz putem vorbi de o schimbare majoră, după exemplul lui VW Golf VI, care va păstra actuala platformă tehnică, dar va propune o caroserie complet nouă.

Noul Focus ar urma să beneficieze de o variantă şi mai puternică decât ST, denumită RS, însă aceasta va apărea cel mai devreme în 2009, când se speră şi lansarea unui SUV compact bazat pe Focus, cunoscut deocamdată sub titulatura X-Max.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.