Goodwood Festival of Speed 2008

Goodwood Festival of Speed 2008 va avea loc în perioada 11-13 iulie, capul de afiş fiind ţinut de Campionul Mondial de trial Dougie Lampkin în deschiderea festivalului.

Festivalul împătimiţilor auto se va deschide cu o demonstraţie a celebrului Campion Mondial de trial Dougie Lampkin la ghidonul unei motociclete de 270cc Beta Rev-3. Pe site-ul dedicat evenimentului este
prezentat un mic video, o avamprenieră a show-ului,  în care Dougie Lampkin se plimbă cu motorul prin "conacul" de la Goodwood, finish-ul fiind pe acoperiş, degustând un pahar de şampanie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.