În Rusia, şi cererile de căsătorie sunt filmate cu dashcam-ul

Profităm de acest video ca să întrebăm cititoarele ce părere au despre această cerere în căsătorie. Noi am cam rămas fără cuvinte.

În Rusia, şi cererile de căsătorie sunt filmate cu dashcam-ul În Rusia, şi cererile de căsătorie sunt filmate cu dashcam-ul

Se spune că dragostea şi frica sunt două emoţii înrudite, iar peţitorul din clipul de mai jos a creat un scenariu care le întruneşte pe amândouă, în încercarea de a-şi cere în căsătorie fata. Întrebarea noastră - mai ales către cititoare, este ce părere au despre cele ce vor vedea. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.