Jaguar XF - Rechemare în service

Da, e clar, vorbim despre un Jaguar. Constructorul britanic a reuşit "performanţa" să aibă în aceeaşi lună două probleme ce necesită rechemare în service.

Jaguar XF - Rechemare în service Jaguar XF - Rechemare în service

Prima problemă este una de natură electrică, dispozitivul responsabil de piuitul tipic unor anumite comenzi, precum semnalizarea sau lipsa centurii, încetând să funcţioneze ca urmare a unui cablaj defectuos ce se poate rupe. Asta e prima problemă.

A doua este una mai veche şi se pare că acum a fost generalizată. Centurile din spate au un mecanism de rotire ce se poate defecta ducând la o poziţionare greşită a centurii pe pasager în timpul accidentului, cu urmări grave asupra acestuia. Ambele defecte vor fi reparate gratuit de dealerii Jaguar.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.