KTM x-Bow

Doar după trei luni de la premieră, KTM x-Bow a depăşit aşteptările constructorului, înregistrându-se deja peste 1.000 de comenzi.

KTM x-Bow KTM x-Bow
Producţia pentru primul automobil X-Bow al constructorului de motociclete KTM va începe în prima parte a anului 2008, primele comenzii fiind onorate abia în primăvară. În primul an de producţie se vor fabrica în jur de 1.000 de unităţi urmând ca pe viitor numărul de maşini ieşite pe poarta fabricii să fie de 5.000.

X-Bow este propulsat de un motor Audi TSFI de 2 litrii care dezvoltă 220 CP. Cvadricilindrului i-a fost ridicat regimul de turaţie, fiind astfel câştigaţi 20 CP. Motorul este amplasat central în spatele celor două locuri, iar transmisia se face la roţile spate prin intermediul unei cutii manuale cu 6 rapoarte, tot de provenienţă germană. Opţional va fi oferită o transmisie automată DSG.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.