Lada Niva - cascadorie spectaculoasă

Ce se întâmplă atunci când pasiunea pentru skateboarding şi cea pentru maşini se întâlnesc şi se asezonează cu un dram de nebunie? Ies lucruri spectaculoase, neapărat realizabile cu un model ieftin după care să nu plângi...în cazul ăsta Lada Niva.

Saltul realizat, cunoscut sub denumirea de Big Air, este unul frecvent în competiţiile de skateboarding sau snowboarding. El este cu atât mai specatculos dacă implică un automobil un automobil şi poate fi distractiv şi fără remuşcări daca se alege un automobil ieftin şi robust, de exemplu Lada Niva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.