Michael Schumacher şi Bacardi împotriva alcoolului

Michael Schumacher şi Bacardi au pornit o campanie de conştientizare a pericolelor care pot să apară în combinaţia alcool şi maşină.

Bacardi Limited a lansat o campanie de prevenire a alcoolului la volan prin campania "Champions Drink Responsibly". Starul campaniei şi ambasadorul " Bacardi Limited Global Social Responsibility" este multiplul campion de Formula 1 Michael Schumacher. Promotor.ro vă prezintă clipul de promovare al campaniei, secvenţe de la lansare şi imagini de la filmarea clipului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.