Nissan Tiida Facelift

La patru ani de la debutul din Japonia, Nissan Tiida primeşte un binemeritat facelift.

Nissan Tiida Facelift Nissan Tiida Facelift
Nissan Tiida faceliftNoul Nissan Tiida a primit cu ocazia faceliftului numeroase modificări la exterior, la nivelul blocurilor optice, la spoilere faţă şi spate dar şi la forma grilei frontale. În interior regăsim noi ambianţe, un desen al ceasurile de bord schimbat, comenzi ale climatizării modificate şi un nou tip de iluminare a bordului.

În ceea ce priveşte partea tehnică, avem un nou sistem de direcţie şi un motor de 1,8 litri cuplat la o cutie automată de viteză cu şase trepte. Chiar dacă Nissan nu a facut incă nici o afirmaţie oficială, este de aşteptat ca toate aceste modificări să se regăsească şi pe modelele destinate pieţelor din Europa şi SUA.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.