Oameni şi maşini: ce ne face să iubim venerabilul Citroen DS

A fost odată ca niciodată o maşină care... Aşa ar trebui să înceapă acest video. De fapt, aşa începe. Iar povestea este cu atât mai fascinantă, cu cât este însoţită de imagini magnifice. Relaxaţi-vă, urmează zece minute de pasiune auto adevărată.

Maşinile de altă dată, întreţinute dumnezeieşte, reuşesc să creeze mult mai multe emoţii decât cele mai spectaculoase şi extravagante bijuterii pe patru roţi actuale. De ce? E inexplicabil. Deşi, dacă urmăriţi următorul filmuleţ, poate că explicaţiile vor fi cât se poate de clare...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.