Hyundai - fabrică nouă

Hyundai Motor CO. a început lucrările la construcţia noii uzine de la Nosovice, din Republica Cehă, unde va fi construit iniţial modelul i30.

[...]
Renault Laguna 3 (II)

Constructorul Renault se pregăteşte să lanseze un model ce va ridica semnificativ standardul calităţii cu care ne-au obişnuit până acum francezii din Hexagon.

[...]
Mercedes S-Class ASMA Eagle II Sport Edition

Cine nu-şi doreşte sş-şi tuneze cea mai luxoasă versiune Mercedes cu un kit de exterior oferit de cei de la ASMA? Mai ales cand arată aşa de exclusivist.

[...]
Kia Sorento - Rechemare in service

Se pare că nici cele mai fiabile maşini din punct de vedere statistic nu sunt ocolite de unele defecte de fabricaţie, fiindu-le impuse în cele din urma rechemări pentru remedierea greşelilor.

[...]
Ferrari 600 GTO NART

Pininfarina pregăteşte o nouă surpriză pentru Frankfurt. Pe internet au apărut deja primele imagini cu viitorul model, deocamdată ca schiţe de proiectare.

[...]
Tranzacţie record pe eBay

Maşina din serialul "Duke of Hazards" devine cea mai scumpă maşină americană licitată în mod oficial.

[...]
Planuri VW Grup

VW, un necunoscut în domeniul tot-teren, are un Touareg de succes. Marca eminamente sportivă Porsche e pe val datorită lui Cayenne. Audi are şi el Q7. Dar aceste SUV-uri nu sunt suficiente.

[...]
Renault Laguna 3 (I)

Campania de promovare a noii berline franceze a început. Deocamdată cu detalii din interior.

[...]
Renault Scenic Conquest

Prezentat iniţial la Geneva, Scenic Conquest îşi începe vânzările din această vară în majoritatea ţărilor europene. Renault a prezentat acum toate detaliile.

[...]
Comisar UE despre taxa auto

Comisarul UE pentru politici interne şi servicii, Charlie McCreevy, a declarat, vineri, la Bucureşti, din câte ştie, nu există "nicio plângere" din partea CE referitoare la taxa introdusă…

[...]