Cele mai furate maşini din America

Sucesul unui model sau al unei mărci este măsurat în volum de vânzări. Din păcate, mai există un alt mod de a cântări "greutatea" unui model, prin atractivitatea asupra hoţilor de…

[...]
Mitsubishi Lancer în Japonia

Noul model de clasă compactă Mitsubishi este de acum disponibil şi în Japonia, derivat în două versiuni: Galant Fortis şi Lancer Evolution X.

[...]
Toyota România - creşterea vânzărilor

Toyota România şi-a crescut vânzările cu 87% mai mult în primul trimestru decât în perioada corespunzătoare a anului trecut, incluzând vânzările Lexus.

[...]
Dacia Logan GPL

Producătorul piteştean a hotărât să adapteze o instalaţie de gaz lichefiat pentru motoarele sale pe benzină.

[...]
Chevrolet Impala Diesel

Până de curând nu a existat, însă experţii de la "Pimp my Ride" au avut grijă de acest lucru, lansând un Chevrolet Impala de 800 CP ce funcţionează cu biodiesel.

[...]
Taxa de primă înmatriculare - modificări

Guvernul a decis, în şedinţa de miercuri, să scadă taxa auto de primă înmatriculare, prin reducerea cuantumului taxei în funcţie de gradul de vechime al maşinii şi extinderea de la…

[...]
Nissan Quashqai - cerere mare

Nissan România estimează că va vinde în acest an 350-400 de autovehicule din modelul Qashqai, lansat marţi pe piaţa românească.

[...]
Player mp3 Volkswagen

LG Electronics a colaborat cu producătorul auto german pentru a lansa un MP3 player special pentru viitorii clienţi de Beetle.

[...]
Poze spion - Nissan Skyline GTR

Primele imagini cu bolidul japonez, filmat de camera web instalată la intrarea celebrului circuit german.

[...]
Vânzarea Automobile Craiova

AVAS va începe negocierile pentru privatizarea Automobile Craiova, în luna iunie sau iulie, cu o singură companie, până în prezent fiind depuse oferte neangajante de către companiile…

[...]