Pininfarina Sintesi Concept

Caroserierul italian va prezenta în primăvară la Salonu Auto de la Geneva un concept ce promite să atraga atenţia oricărui trecător.

Pininfarina Sintesi Concept Pininfarina Sintesi Concept
Pininfarina a anunţat de curând că va prezenta cu ocazia showului elveţian din martie 2008 un concept, detaliile în legătură cu acesta fiind destul de puţine. De la debutul lui Maserati Birdcage Concept prezentat în poza de deschidere, Pininfarina nu a mai venit cu un prototip care să anticipeze trendurile de design precum şi noile tehnologii în materie de mobilitate şi securitate activă.

Denumit Sinesi, modelul va fi construit în stilul specific Pininfarina, cu accente puse pe frumuseţe condusă de funcţionalitate, sportivitate şi eleganţă. Sintesi este rezultatul departamentului de design condus din luna august de Lowie Vermeersch, un Design Director de 33 de ani, cu 10 din aceştia petrecuţi în firma caroserierului italian.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.