Rechemare în service

Producătorul german, campion la profit şi la fiabilitate, se vede nevoit să recheme în service 128 de exemplare cu probleme.

Rechemare în service Rechemare în service
Deşi sunt doar 128 de unităţi cu probleme şi până acum nu s-a inregistrat nici un incident cauzat de aceasta defecţiune, Porsche preferă să nu rişte şi să remedieze maşinile pe gratis. Problema apare la modelele GT3 şi GT3 RS la modulul de control al sistemelor TC-Of şi PSAM (Porsche Active Suspension Management).

Potrivit celor de la Porsche, cele doua sisteme pot funcţiona incorect sau nu pot funcţiona deloc. Maşinile afectate sunt produse începând cu 28 septembrie, Porsche reuşind să identifice şi să reyolve problema foarte repede, pe 9 noiembrie 2007. Clienţii vor fi anunţaţi de Porsche în cel mai scurt timp.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.