Scuter vs autobuz, sau ce bine că nu avem traficul din Asia... VIDEO

Din când în când, mai ales atunci când vedem câte un clip venit din Asia, ne amintim că totuşi oraşele noastre nu au cel mai dement trafic din lume. Şi nici cei mai nesimţiţi şoferi.

Scuter vs autobuz, sau ce bine că nu avem traficul din Asia... VIDEO Scuter vs autobuz, sau ce bine că nu avem traficul din Asia... VIDEO

Dacă te-a enervat traficul din dimineaţa asta, ar trebui să te calmezi cu clipul video de mai jos. Nu de alta, dar se poate şi mai rău. Mult mai rău. Atât de rău, încât, după ce că se circulă inclusiv pe contrasens, se mai iau la întrecere şi autobuze cu scutere. Hai, noi să fim sănătoşi! :)

Apropo: trololololo.... :D

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.