SIAB 2007 - LIVE!

Producătorul francez s-a pregătit pentru acest salon aducând multe modele în premieră pentru ţara noastră.

SIAB 2007 - LIVE! SIAB 2007 - LIVE!

Direct de la Frankfurt noua Laguna este prezentă la SIAB în ambele versiuni de caroserie, atât berlină cât şi break, fiind principala atracţie a standului. Comercializarea va începe abia anul viitor în martie, producătorul argumentând că este nevoie de timp pentru a adapta noua maşină condiţiilor din ţara noastră şi exigenţelor constructorului francez.

Un punct de atracţie important este şi prezenţa unui şasiu de Laguna 3 ce prezintă funcţionarea sistemului Active Drive, prin care pot fi virate roţile spate. Langă acesta este prezentat şi noul motor diesel V6 de 3,0 litri şi conceptul Koleos.

Renault Scenic Conquest este prezent de asemenea, fiind acompaniat de versiunea RS R26 a modelului Megane ce poate fi comandată de curând în reţeaua Renault. Twingo 2 a fost unul din modelele ce au lipsit, alături de conceptul Laguna Coupe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.