SIAB 2007 - LIVE!

Vedeta standului Volvo este noul crossover XC70, primul model al seriei a fost lansat în 1997 şi a reuşit să depăşească 17 mii de unităţi vândute în primul său an de existenţă.

SIAB 2007 - LIVE! SIAB 2007 - LIVE!

XC70 a ajuns la a treia generaţie. Modelul oferă un interior luxos şi spaţios, manevrabilitate şi atitudine sportivă, dar şi confort la cel mai înalt nivel. XC70 este înclinat în primul rând spre practicalitate şi soluţii inteligente. La nivelul siguranţei, standardele sunt la superlativ. În ceea ce priveşte protecţia copilului, XC70 oferă scaune integrate în bancheta din spate, pe două nivele de înălţime.


Noul XC70 oferă o gamă completă de motorizări, mai economice şi performanţe decât precedentele. Este vorba de două propulsoare, unul diesel în 5 cilindri şi unul pe benzină în 6 cilindri. Transmisia integrală oferită de Haldex şi suspensia activă cu trei faze de setare ajută XC70 să atingă un nivel de performanţă şi confort superior modelelor anterioare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.