Subaru Impreza STI - reclamă

Subaru Impreza STI este deja un nume legendar, asociat cu WRC şi masculinitate brutală. Elemente folosite din plin de oficialii SUbaru pentru reclama la... noul STI.

Schimbarea concepţiei de design a noului Subaru Impreza, care s-a transformat dintr-un sedan compact într-un hatchback relativ banal, poate pune probleme de adaptare fanilor curentului Impreza STI. Prin această reclamă, cei de la Subaru apelează la mesaje subliminale pentru a nu-şi dezamăgi clientela de STI.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.