Sunetul acestui Hemi de 7,0 transformat în diesel ne-a trimis într-un univers paralel. VIDEO

Un univers în care e OK să mergi pe stradă surd şi cu faţa neagră de la gazele de eşapament.

Sunetul acestui Hemi de 7,0 transformat în diesel ne-a trimis într-un univers paralel. VIDEO Sunetul acestui Hemi de 7,0 transformat în diesel ne-a trimis într-un univers paralel. VIDEO

Cineva s-a gândit să transforme un V8 Hemi 426 (adică de 7,0 litri) într-un motor diesel. Dar asta nu e tot, fiindcă oamenii din spatele acestui proiect ambiţios şi-au pus în gând să ajungă până la o putere maximă de 2.500 CP.

Da, ai citit bine. Şi nu e nimic în neregulă cu asta, până dai play la videoclipul de mai jos. În vreme ce un V8 Hemi normal sună cât se poate de dulce pentru urechile unui pasionat de maşini, această... creatură se aude ca şi cum Iadul a vrea să se ridice la suprafaţă şi să ne bage pe toţi în ceaune.

Partea în care motorul e ambalat la maximum începe undeva pe la minutul 1:10. Sfat prietenesc: nu da prea tare volumul la boxe!

Via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.