Taxa auto triplată creează violenţe

La Timişoara protestele anti-taxă s-au lăsat cu arestări, cei care au sfidat forţele de ordine au fost ridicaţi şi transportaţi cu cătuşe la secţiile de Poliţie.

La Timişoara, protestele anti-taxă au continuat, municipalitatea aprobând un traseu pentru protestatari, dar nemulţumiţii nu au respectat indicaţiile forţelor de ordine şi patru dintre manifestanţi au ajuns pe mâinile Poliţiei. Protestatarii au încercat să blocheze şoseaua către Lugoj. Politiştii şi jandarmiii n-au mai stat pe gânduri şi au intervenit, înainte ca situaţia să degenereze.

Mai multe detalii pe ProTV.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.