Toyota Prius - reclamă

Acest video aduce o altă perspectivă utilităţii lui Toyota Prius, datorită silenţiozităţii de care dă dovadă motorul electric, dar şi (dez)avantajele telefonului de bord.

Toyota Prius - reclamă Toyota Prius - reclamă
Se pare ca nu doar ecologiştii apreciază calităţile unui Prius, ci şi cei certaţi cu legea, după cum ne lasă de înţeles imaginile următoare. Filmul a apărut pe site-ul YouTube ca un fel de reclamă la Prius, dar cu siguranţă oficialii mărcii japoneze nu vor savura această ipostază a maşinii. Filmul este interzis persoanelor sub 14 ani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.