Ultima modă: Mercedes-Benz C 63 AMG vopsit în... roz mat

Degeaba îţi permiţi un Mercedes-Benz C63 AMG, dacă nu te individualizezi până la capăt. Iată aici ce culoare trebuie să aiba maşina ta!

Mercedes-Benz C63 AMG este una dintre maşinile la care mulţi visează, dar pe care puţini o pot avea. Chiar şi aşa, există destui proprietari de maşini sport care rămân veşnic nemulţumiţi.

Este şi cazul celui sau celei care a parcat acest Mercedes-Benz roz mat, pe o stradă din Dusseldorf, Germania. Ce credeţi, să fi apus, în sfârşit, era negrului mat?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.