Un Porsche Carrera GT cu evacuare directă sună ca un monopost de F1 care scuipă tot ce-a mâncat la prânz [VIDEO]

Nu era suficient că minunata Carrera GT suna divin în formă standard, că a venit cineva şi a montat o evacuare directă. Aşa că acum sună ca Lucifer atunci când a fost trimis la subsol.

Un Porsche Carrera GT cu evacuare directă sună ca un monopost de F1 care scuipă tot ce-a mâncat la prânz [VIDEO] Un Porsche Carrera GT cu evacuare directă sună ca un monopost de F1 care scuipă tot ce-a mâncat la prânz [VIDEO]

Porsche Carrera GT nu e o maşină foarte ascultătoare atunci când ajungi la limită, însă un lucru e clar: motorul V10 sună absolut divin. Şi, ca să fie tabloul complet, cineva a înlocuit sistemul standard de evacuare cu unul direct (fără catalizator şi tobe). Aşa că acum sună şi mai bine.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.