Un şofer din România s-a dus cu Ferrari-ul la mall, dar prin modul în care a parcat şi-a atras furia tuturor - FOTO

Pozele cu Ferrari-ul parcat neregulamentar au făcut repede înconjorul ...

Un şofer din România s-a dus cu Ferrari-ul la mall, dar prin modul în care a parcat şi-a atras furia tuturor - FOTO Un şofer din România s-a dus cu Ferrari-ul la mall, dar prin modul în care a parcat şi-a atras furia tuturor - FOTO

 


 

Pozele cu Ferrari-ul parcat neregulamentar au făcut repede înconjorul internetului, stârnind numeroase critici pe reţelele de socializare. Mai exact, şoferul automobilului de lux a parcat total aiurea, ocupând două locuri de parcare din faţa mall-ului, conform Adevărul.ro. „Un ţăran, cu probleme de precizie”, a comantat un internaut pe Facebook, revoltat de gestul şoferului.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.