Veuve Cliqout by Porsche Design

Porsche Design a creat pentru Veuve Cliqout o ediţie limitată de numai 15 frigidere, special concepută pentru cei care doresc sa bea o şampanie sau un vin la rece.

Veuve Cliqout by Porsche Design Veuve Cliqout by Porsche Design
Veuve Cliqout Vertical Limit este un frigider din oţel de aproximativ doi metri înălţime, construit în aşa fel încât pot intra 12 sticle de şampanie sau de vin, aşezate în compartimente luminate în poziţie orizontală.

Frigiderul Veuve Cliqout va fi fabricat doar în număr de 15 bucăţi şi va putea fi achiziţionat doar de la magazinele Porsche Design.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.