VIDEO: 5 minute cu cele mai dulci sunete din lume (da, e cu motoare)

Ne plac maşinile. Şi din acest motiv vrem să vă binedispunem cu cele mai frumoase lucruri pe patru roţi din lume. Iar videoclipul de mai jos, cu cele mai bune sunete de motoare de pe planeta asta, e destul de frumos, am zice noi.

VIDEO: 5 minute cu cele mai dulci sunete din lume (da, e cu motoare) VIDEO: 5 minute cu cele mai dulci sunete din lume (da, e cu motoare)

Pistoane, benzină şi o cameră video. Cam acestea sunt ingredientele videoclipului de mai jos, care a adunat cele mai bune sunete de motoare de pe Terra. Un lucru admirabil, am spune noi.

Iată, aşadar, cinci minute de porno auditiv:

Ţie care maşină ţi-a plăcut mai mult? Că noi nu prea ne-am hotărât...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.