VIDEO: Bentley explică design-ul conceptului Bentley EXP 9 F

După ce au prezentat în premieră mondială la Geneva 2012 SUV concept Bentley EXP 9 F , oficialii britanici au simţit nevoia să explice design-ul maşinii.

Acest concept face parte din categoria maşinilor "Fie îţi plac, fie nu" fără cale de mijloc. După prezentarea modelului la Geneva 2012 au existat o serie de reacţii negative la adresa conceptului, în special al design-ului. Oficialii au ieşit în faţă şi au venit cu un video explicativ. Urmăriţi aici povestea din spatele desenului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.