VIDEO: Un nou trailer pentru filmul Fast & Furious 7

Mai sunt două luni de zile până când cel mai nou film din seria Fast & Furious ajunge pe marile ecrane, iar producătorii ştiu asta. Aşa că au publicat un nou trailer pentru Fast & Furious 7.

VIDEO: Un nou trailer pentru filmul Fast & Furious 7 VIDEO: Un nou trailer pentru filmul Fast & Furious 7

Fast & Furious 7 va ajunge în cinematografe în luna aprilie 2015, când îl vom putea vedea pe Paul Walker în ultimul rol al vieţii sale. Până atunci, însă, ne putem delecta cu cel mai nou trailer oficial al filmului Fast & Furious 7. Dacă vrei să vezi şi alte materiale video, aruncă o privire aici.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.