Videoclipul de prezentare al Poliţiei din Dubai e ca un adevărat trailer cinematografic

De obicei, în filmele cu băieţi răi există maşini rapide şi maşinile Poliţiei. Două entităţi separate. În Dubai, însă, Poliţia e cea care are maşinile rapide şi scumpe.

Videoclipul de prezentare al Poliţiei din Dubai e ca un adevărat trailer cinematografic Videoclipul de prezentare al Poliţiei din Dubai e ca un adevărat trailer cinematografic

Cadre filmate din aer, noaptea, maşini foarte rapide şi Poliţia. Parcă ar fi vorba despre un film cu băieţi răi urmăriţi de Poliţie, nu? Ei bine, de data asta e vorba doar despre Poliţie, nu şi despre băieţi răi, fiindcă videoclipul de mai jos e un fel de film de prezentare pentru reprezentanţii legii din Dubai.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.