Volkswagen Golf Variant

Cu o istorie susţinută de peste 1,2 milioane de exemplare vândute din 1993, Golf Variant este acum la o nouă generaţie.

Volkswagen Golf Variant Volkswagen Golf Variant

A treia, mai precis, iar lansarea va avea loc cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Partea frontală este identică cu cea a modelului hatchback, modificările fiind efectuate în a doua jumătate a maşinii, ce beneficiază de un design total nou, puţin poate prea diferit pentru clienţii conservatori. Noul Golf dispune de un portbagaj cu o capacitate de 690 de litri sau 1.550 cu bancheta spate rabatată şi are o lungime de 4,56 m.

Iniţial, vor fi disponibile patru motorizări. Variantele pe benzină au 102 CP la o cilindree de 1,6 litri, respectiv 140CP la motorul de 1,4 litri cu turbină şi compresor. Propulsoarele diesel sunt binecunoscutele 1,9 şi 2,0 TDI, ce dezvoltă 105 şi 140 CP. Consumurile sunt, aşa cum era de aşteptat, reduse, de 5,2 respectiv 5,6 litri la suta de km.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.