Calendarul Rieger 2015: GALERIE FOTO

Se dau câteva maşini tunate, câteva fete frumoase, o hală părăsită şi un fotograf priceput. Iar apoi se fac poze pentru un calendar. Sună bine, nu?

Calendarul Rieger 2015: GALERIE FOTO Calendarul Rieger 2015: GALERIE FOTO

Venirea unui nou an înseamnă că o să ai nevoie de un nou calendar. Nu-i nici o problemă, au grijă de tine cei de la Rieger Tuning, care au apelat la fotograful Alexander Sperr pentru a realiza un calendar pentru 2015. Şi pentru că maşinile tunate merg mână în mână cu fetele frumoase, era de aşteptat ca noul calendar să fie un festin vizual.

Avem câteva file din calendar în GALERIA FOTO a acestui material. Dacă vrei să-l agăţi pe perete în formă fizică, va trebui să faci o comandă direct la Rieger Tuning.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.