IAA Show 2008: Fetele germane şi tirurile

Atmosfera Salonului de Vehicule Comerciale de la Hanovra a fost încălzită de mai multe fete germane, după placul tuturor.

IAA Show 2008: Fetele germane şi tirurile IAA Show 2008: Fetele germane şi tirurile

În cadrul Salonului Auto de Vehicule Comerciale IAA de la Hanovra Fiat Fiorino a fost desemnat, alături de fraţii săi gemenii, Peugeot Bipper şi Citroen Nemo, "Autoturismul Utilitar al Anului 2009". Fetele din Germania au ţinut companie laureaţilor de anul acesta, printre care şi "Tirul Anului 2009", un Mercedes Actros. Atmosfera creată de fetele hostess a fost surprinsă în imaginile din galeria foto.

VEZI TOATE ANUNŢURILE MERCEDES

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.