VIDEO - Maşină folosită ca ARMĂ într-o altercaţie în MAMAIA

Scandalul a avut loc în dimineaţa de vineri, în parcarea Clubului Ego din Mamaia

Scandalul a avut loc în dimineaţa de vineri, în parcarea Clubului Ego din Mamaia. Imaginile surprinse de camerele video montate în zonă arată cum s-a derulat altercaţia dintre mai multe persoane. Conflictul s-a lăsat cu focuri de armă şi rănirea unui tânăr, lovit de o maşină care a demarat în trombă de la faţa locului.  

După incident au fost instituite filtre rutiere, iar în aproximativ jumătate de oră de la producerea evenimentului, poliţiştii din Năvodari au identificat şi oprit în trafic autoturismul căutat. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.