4 Kids Karting Marathon

Vineri 21 septembrie a luat sfârşit cel mai lung concurs de anduranţă din karting realizat la noi. O echipă din patru copii a parcurs, timp de 24 de ore, 2.211 ture de pistă sau 1.313,59 km.

4 Kids Karting Marathon 4 Kids Karting Marathon
Joi seară, cei patru participanţi Valentina NESSI (Italia), Robert VISOIU (România), Alain VALENTE (Elveţia) şi Brad Brunner (România şi Elveţia) au luat startul în încercarea de a doborî recordul mondial de anduranţă. Cei 4 campioni şi vicecampioni au avut de înfruntat frigul, ploaia, dar mai ales oboseala, demonstrând că totul este posibil, chiar şi numai la 10 ani. După 24 de ore şi opt seturi de plăcuţe de frâne, cei patru au parcurs 2.211 ture de pistă sau 1.313,59 de km, doborând recordul mondial.

Vineri, 21 septembrie, pe o pistă alăturată celei pe care se desfăşura tentativa de doborâre a recordului, s-a desfăşurat Cupa de Karting Viteză “MAXI FUN CHALLANGE” pentru presă, invitaţi şi organizatori, care a fost câştigată de colegul nostru Constantin Ciobanu.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.