Alex Zanardi vorbeşte la David Letterman despre omul care i-a salvat viaţa

Pilotul italian Alex Zanardi e un model pentru mulţi tineri care aspiră la succes în sporturile cu motor. El şi-a pierdut ambele picioare într-un accident extrem de dureros în anul 2001, dar de atunci şi până acum a reuşit să depăşească greutăţile fizice pe care le-a întâmpinat, reuşind să câştige două medalii de aur la jocurile paralimpice de vară de la Londra în 2012.

Alex Zanardi vorbeşte la David Letterman despre omul care i-a salvat viaţa Alex Zanardi vorbeşte la David Letterman despre omul care i-a salvat viaţa

Alex Zanardi e genul de om care ar face orice ca să se mai bucure de o zi de viaţă. După un accident teribil în 2001, în care şi-a pierdut ambele picioare, pilotul italian a reuşit să treacă peste hadicapul fizic şi a obţinut două medalii de aur la jocurile paralimpice de vară de la Londra în 2012. Mai mult decât atât, el a revenit chiar în sporturile cu motor la începutul lui 2014 cu ajutorul celor de la BMW şi ROAL Motorsport.

În videoclipul de mai jos, înregistrat la emisiunea legendarului David Letterman, Alex Zanardi povesteşte întregii lumi cum doctorul care a venit să îi salveze viaţa în primele momente după accident a crezut că alunecă pe ulei de motor, însă de fapt aluneca pe sângele italianului. Dar, aşa cum o să poţi vedea, Zanardi preţuieşte fiecare zi, oricât de bună sau rea ar fi.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.