Chevrolet Cruze în WTCC

Nou lansatul Chevrolet Cruze va debuta şi în World Touring Car Championship. Americanii făcând teste cu sedanul sportiv pe circuitul de la Estoril.

Chevrolet Cruze în WTCC Chevrolet Cruze în WTCC

Chevrolet Cruze la EstorilChevrolet Cruze va fi noua piesă de rezistenţă a celor de GM în WTCC. Datorită rigorilor impuse în această competiţie maşina americană nu va putea folosi decât un motor cu capacitate de 2.0 litri. Debutul său va avea loc în Brazilia în primăvara lui 2009.

Campionatul, a cărui deviză este "Maşini reale, curse reale", le oferă producătorilor auto care participă posibilitatea de a-şi prezenta noile modele folosind maşini cât mai apropiate de cele din producţia de serie. Conform Wayne Brannon, CEO Chevrolet Europa, WTCC este printre altele şi un mod ideal de comunicare între americani şi dealerii europeni.

Piloţii viitorului model competiţional vor fi Alain Menu şi Rob Huff. Eric Neve, proprietarul echipei Chevrolet şi-a exprimat încrederea în noul model, spunând că are un important potenţial şi vizează jumătatea superioară a plutonului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.