Hot  Fetele de la Bucharest City Challenge 2008

Orice weekend plin de motorsport nu poate duce lipsă de prezenţe feminine. Şi aşa cum fredona maestrul Gică Petrescu în a sa romanţă...la Bucharest City Challenge au fost din belşug.

Fetele de la Bucharest City Challenge 2008 Fetele de la Bucharest City Challenge 2008

Vuietul motoarelor, accidentele spectaculoase, depăşirile la limită nu au fost singurele lucruri care au captat atenţia bărbaţilor în cadrul Bucharest Ring. În pauzele dintre curse şi în intervalul dinaintea startului, toţi ochii masculini s-au îndreptat către reprezentantele sexului frumos care acompaniau bolizii încinşi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.