Fii pilot la Bucharest Challenge 2008!

Colegii de la Prosport.ro au demarat un concurs inedit "We are looking for drivers", în care şi tu poţi lua startul în Dacia Logan Cup, la Bucharest Challenge 2008!

Fii pilot la Bucharest Challenge 2008! Fii pilot la Bucharest Challenge 2008!

Campania "We are looking for drivers" se desfăşoară între 14 iulie şi 3 august 2008, pe site-ul www.prosport.ro şi se adresează pasionaţilor care au permis de conducere cu o vechime de cel puţin 2 ani. Doi norocoşi vor avea ocazia să plece în Germania, alături de cunoscutele vedete Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii TV ProMotor, şi Cabral. Acolo aceştia vor face cursuri de specialitate şi îşi vor lua licenţa de pilot profesionist, urmând a participa la Bucharest Challenge 2008!

Toate detaliile - pe www.prosport.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.