Model leşinat înainte de startul cursei

Reprezentanta sexului frumos din următorul clip a fost dată pe spate, la propriu, de prezenţa atâtor bolizi Porsche în jurul ei.

Ronald van de Laar se poate numi unul dintre norocoşii căruia o frumoasă domniţă i-a picat, la propriu, pe capota bolidului Porsche GT3. Dar nu era nici momentul, nici locul pentru o astfel de întâmplare pentru că pilotul olandez se afla la grila de start concentrat pentru o nouă cursă pe circuitul de la Hockenheim, iar domnişoara făcea parte din corpul de hostess omniprezent la astfel de evenimente. Cum era de aşteptat, pilotul nu a gustat însă prea mult incidentul şi nici compasiune nu a manifestat prima sa grijă fiind să îi întrebe pe cei din jur dacă maşina sa nu a fost avariată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.