Race of The Champions - finala

Sebastien Loeb nu este doar o legendă pe macadam, ci îşi dovedeşte talentul şi la Race of The Champions, făcând spectacol şi câştigând trofeul în cursa demonstrativă de pe stadionul Wembley.

Sebastien Loeb îşi confirma statutul de legndă a motorsportului câştigând în faţa publicului de pe Wembley, Race of The Champions, evenimentul demonstrativ la care participiă nume grele din motorsport, într-o întrecere spectaculoasă cu mai multe modele de curse pe un circuit închis. Finala s-a disputat între francez şi fostul pilot din F1, David Coulthard. La ediţia din acest an au participat nume grele, precum Michael Schumacher, Andy Priaux, Tom Kristensen.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.