Red Bull Formula Driifting 2008

Driftingul devine, cu ajutorul celor de la Red Bull, o competiţie de nivel mondial. Să fie de vină ultimul film din seria "Fast & Furious", în care acţiunea se petrece în Japonia?

Red Bull Formula Driifting 2008 Red Bull Formula Driifting 2008

Planurile organizatorilor sunt de a ţine noua competiţie, denumită Red Bull Drifting World Championship, pe tărâm american, în Long Beach, California, în data de 15 noiembrie 2008. Sunt anunţaţi 32 dintre cei mai tari drifteri din lume, care vor concura pentru un mare premiu - care, încă, nu se ştie în ce va consta. Formula DRIFT este, deocamdată, o competiţie desfăşurată pe continentul nord-american, preşedintele acesteia, Jim Liaw, având ambiţii mari în lumea motorsportului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.