Spectacol cu ARO 10 la Cupa Off-road Orăştie

Singurul ARO înscris la Cupa Off-road Orăştie a făcut spectacol în faţa publicului şi a primit aplauze în mai multe rânduri.

Spectacol cu ARO 10 la Cupa Off-road Orăştie Spectacol cu ARO 10 la Cupa Off-road Orăştie

Cu toate că soarta fabricii ARO a fost pecetluită pentru totdeauna în urmă cu 12 ani, există încă pasionaţi în România care se mândresc cu modelele construite la Câmpulung Muscel.

La Cupa Off-road Orăştie, desfăşurată în perioada 23-24 mai 2015, un ARO 10 păstrat în zona originalului a făcut spectacol în faţa publicului şi a primit aplauze de mai multe ori, scrie 4x4adventure.ro.

De altfel, acesta a fost singurul ARO înscris în competiţia desfăşurată la Orăştie şi, surprinzător sau nu, a reuşit să termine traseele în ambele zile, deşi la partea de Trial a întâmpinat o problemă tehnică la transmisie, după ce pilotul a abordat în forţă o urcare cu denivelări.

Potrivit 4x4adventure.ro, ARO-ul 10 care a concurat la Orăştie e echipat cu un motor turbodiesel şi a avut parte de câteva modificări tehnice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.