Tipul ăsta a depăşit aproape toate maşinile din faţa lui. De două ori [VIDEO]

Motorsportul poate fi extrem de frumos şi extrem de enervant în acelaşi timp, iar pilotul din videoclipul de mai jos a experimentat ambele sentimente în aceeaşi cursă.

Tipul ăsta a depăşit aproape toate maşinile din faţa lui. De două ori [VIDEO] Tipul ăsta a depăşit aproape toate maşinile din faţa lui. De două ori [VIDEO]

Tipul din videoclipul de mai jos se numeşte Leh Keen. În timpul evenimentului Rolex Monterey Motorsports Reunion desfăşurat pe circuitul Laguna Seca, Keen a depăşit aproape toate maşinile din faţa lui la volanul unui Porsche 934.5, însă la un moment dat a trebuit să intre la pituri pentru că a avut o problemă cu ambreiajul.

Ce a făcut după ce a ieşit înapoi pe circuit? A început să-i depăşească pe toţi, evident.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.