VIDEO: Porsche îşi menţine spiritul competitiv, deşi a eşuat la Le Mans 2014

Cu toate că revenirea la Le Mans în 2014 nu s-a lăsat cu victoria mult dorită pentru Porsche, nemţii dau dovadă de foarte multă competitivitate şi fair play în ceea ce priveşte rezultatul faimoasei curse de anduranţă din Franţa.

VIDEO: Porsche îşi menţine spiritul competitiv, deşi a eşuat la Le Mans 2014 VIDEO: Porsche îşi menţine spiritul competitiv, deşi a eşuat la Le Mans 2014

Porsche nu a avut parte de victoria mult dorită la ediţia din acest an a faimoasei curse de anduranţă de 24 de ore de la Le Mans, însă germanii nu se dau bătuţi. Cel puţin asta am înţeles din videoclipul de mai jos, în care nemţii salută victoria colegilor de grup de la Audi şi spun că vor încerca mai mult anul viitor. Fără văicăreli, fără lacrimi. Doar fair play şi modestie.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.