VIDEO: Ken Block îşi distruge Fordul Fiesta RS WRC

Vezi în clipul VIDEO accidentul din shakedown-ul premergător Raliului Portugaliei unde Ken Block îşi distruge complet maşina cu care concurează în WRC, Ford Fiesta RS WRC.

Faimosul pilot american Ken Block, cunoscut din episoadele Gymkhana, împreună cu coechipierul său Alex Gelsomino au avut parte de un accident destul de urât în shakedown-ul din Raliul Portugaliei.

Aceştia au avut parte de un salt destul de serios în care s-au rostogolit de cinci ori în aer până să atingă pământul, maşina un Ford Fiesta WRC fiind distrusă aproape complet. Din fericire, niciunul din piloţi nu a fost rănit, însă datorită defecţiunilor tehnice, aceştia nu vor mai participa în Raliul Portugaliei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.