WRC - Raliul Argentinei

Claudiu David şi Mihaela Beldie au terminat prima probă specială la doar 0,1 secunde de cel mai bun timp înregistrat.

WRC - Raliul Argentinei WRC - Raliul Argentinei

Echipajul OMV BIXXOL a terminat super speciala programată pe stadionul River Plate din Buenos Aires cu cel de-al doilea timp. Pentru Claudiu David şi Mihaela Beldie, debutul în Campionatul Mondial de Raliuri la grupa N a fost mult mai bun decât se aşteptau. “Este un sentiment incredibil. Am mers curat, fără greşeli, iar asta ne dă mai multă încredere în abordarea probelor următoare. Locul doi nu înseamnă nimic acum, pentru că raliul este de abia la început. Mai departe vom lua totul de la zero. Totuşi, acest rezultat a meritat din plin deplasarea până în Argentina“, a spus Claudiu David, la finalul super specialei.

Bucuria echipajului OMV BIXXOL nu a durat însă foarte mult. Avionul cu care piloţii trebuiau să se întoarcă la Cordoba nu a putut decola din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi majoritatea piloţilor a rămas pe aeroportul din Buenos Aires. „Am decolat o dată, dar ne-am întors pentru că avionul nu a putut continua zborul. Am încercat să ne odihnim pe o canapea din aeroport, dar este imposibil. Nu am dormit de 24 de ore şi încă nu ştim ce ne mai aşteaptă”, a spus Mihaela Beldie, copilotul echipajului OMV BIXXOL.

În urma acestui incident, organizatorii Raliului Argentinei au decis anularea primelor 5 probe speciale programate vineri 4 mai. Situaţia s-ar putea complica şi mai mult, pentru că până la ora locală 08:00 AM (ora 14:00 în Romănia), avionul cu piloţii din P-WRC nu a decolat din Buenos Aires. „Condiţiile meteo nu sunt cele mai bune şi nu ştim încă ce se va întâmpla. Deocamdată în Carlos Paz nu a ajuns decât un avion. Acum totul depinde doar de vreme”, a spus unul dintre oficialii raliului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.