Nissan Skyline Coupe

Autor: Silviu Draganescu acum 13 ani Știri

Noul model a fost prezentat pentru prima oară în aprilie, atunci când acesta a celebrat 50 de ani de istorie. Acum producătorul japonez a oferit toate informaţiile legate de acesta, comercializarea pe piaţa japoneză începând cu preţuri de la 22.400 de euro. Impresionant, nu?

Dacă în privinţa designului nu avem multe noutăţi, acesta fiind cunoscut şi regăsit şi pe modelul Infiniti într-o proporţie foarte mare, despre interior putem sa adăugam că vor fi disponbile două ambianţe, cu lemm natural sau aluminiu, iar dotările vor fi de top. Clienţii beneficiază de sistem de sunet BOSE, sistem de navigaţie cu touchscreen, compatibilitate Bluetooth şi alte mizilicuri din astea. În privinţa siguranţei noul model nu surprinde cu nimic, fiind dotat cu o baterie completă de airbaguri frontale şi laterale.

Deşi toate acestea nu par impresionante la preţul înaintat mai sus, trebuie să aducem in discuţie uzina de forţă de sub capota faţă. Acolo avem cel mai puternic V6 din clasa sa, unul ce dezvoltă 333 CP şi beneficiază de sistemul Variable Valve Event and Lift (VVEL). Cuplul motor este disponibil în proporţie de peste 90% intre 2400 şi 7000 rpm, fiind transmis prin intermediul unei cutii manuale cu şase trepte sau una automată cu cinci.

Şi când te gândeşti că vom avea şi o versiune GT-R. Care din ultimele ştiri pare să fie un distrugător de Porsche şi Aston Martin.Comentarii
Inchide