Renault Megane 3 RS – Poze spion

Autor: Silviu Draganescu acum 13 ani Știri

Primele poze oficiale1.02.2009:

Un nou set de poze cu bolidul francez au fost găsite pitite pe site-ul oficial Renault Sport. Rămâneţi alături de Promotor.ro pentru toate detaliile oficiale. În curând.

22.02.2009:

UPDATE FOTO: Acesta să fie oare noul Renault Megane RS? Fotografiile par a fi făcute pe circuitul Paul Richard, cel mai probabil în cadrul unei sesiuni foto.

18.02.2009:

UPDATE FOTO: Iată primul teaser cu noul Renault Megane RS, apărut pe mini site-ul dedicat ce poate fi accesat apăsând aici. Aşa cum anunţam acum câteva săptămâni, Renault se pare că va avea un nou motor de 1,8 litri turbo ce dezvoltă 250 CP. Mai multe vom putea afla odată cu premiera de la Salonul Auto de la Geneva.

Asteptam primele poze oficiale16.10.2008:

Din primele poze spion nu ne putem da seama de nici un fel de detaliu estetic, singurul lucru care a trădat totuşi versiunea maşinii fiind frânele Brembo. În ceea ce priveşte motorizarea, zvonurile indică un propulsor de 2.0 litri turbo de 260 CP cuplat la un tren de rulare ce posedă Active Steeringul pentru o manevrabilitate sporită.

Data lansării nu se ştie exact, dar având în vedere faptul că acum s-a lansat Megane 3, atât hatch cât şi coupe, iar până în luna martie se va mai comercializa modelul Megane R26.R, ne aşteptăm să vedem premiera viitorului model vara viitoare sau cel mai târziu la Salonul Auto de la Frankfurt. Sau poate Renault ne pregăteşte o surpriză pentru Salonul Auto de la Geneva. Să nu-l lăsăm pe Golf GTI să-şi facă de cap, nu?Comentarii
Inchide