Dacia Sandero - primul test oficial

Astăzi, 18 iunie 2008, promotor.ro va testa în premieră noua Dacia Sandero. Rămâi pe promotor.ro pentru a afla în premieră primele detalii de la bordul maşinii, în direct din Croaţia.

Dacia Sandero - primul test oficial Dacia Sandero - primul test oficial

VEZI IMPRESIILE DE LA VOLANUL LUI DACIA SANDERO 1,6 MPI

VEZI IMPRESIILE DE LA VOLANUL LUI DACIA SANDERO 1,4 MPI

La întrebarea din titlu sunt foarte tentat să răspund "nu". Nu cred că Dacia Sandero are vreun as în mânecă din punct de vedere dinamic sau, dimpotrivă, că se va comporta deplorabil.

Dacia Sandero este, de fapt, "Logan-ul fără coadă", dimensiunile mai compacte fiind posibil să îi confere ceva mai multă agilitate. Însă motorizările actuale, de 1,4 litri şi 75 CP, respectiv 1,6 litri şi 90 CP, o etichetează drept un mijlloc de transport foarte normal.

În cursul zilei de azi, rămâi pe promotor.ro pentru a afla primul cum este la volanul lui Dacia Sandero!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.